mttbua Ege Bölgesi’nde otelcilik anlayışı genelde butik otellerdir ve kahvaltı dahil olur yine de gitmeden önce sormak gerekir bazı otellerde kahvaltı dışında herhangi bir yemek servisi olmaz bazılarında ücret karşılığında menüden istediğiniz her şeyi sipariş verebilirsiniz maliyeti düşünüyorsanız her şey dahil otele gitmekle butik otelde kalıp dışarıda birkaç birkaç öğünü halletmek neredeyse kafa kafaya gelir ama burada sizin önceliğiniz gideceğiniz lokasyonu seçmek ve tatilinizin konseptini planlamak tüm gün otelde kalmak mı istiyorsunuz yoksa tüm günü gezerek mi geçirmek istiyorsunuz eğer gezecekseniz zaten oteldeki imkanlardan faydalanamayacağınız için butik otel daha mantıklı. Bu yıl içinde iki tane yurt dışı tatilim oldu maliyeti öncelik aldığımız için Airbnb‘de kaldık 1buçuk yaşında oğlum var tatillere gitmeden önce kavanozlarda sebze çorbalarını öğlenleri verdiğim kıymalı yemeklerini atıştırmalık yaptığım kekleri meyveleri hazırlayıp vakumlayıp buz kaliplari ile bavula koydum gider gitmez dolaba attım kahvaltılarda sabahları kaldığımız evde marketten aldığım yumurtadan kırıp labne ile verdim Biz de eşimle gün içerisinde gezdiğimiz yerlerde uygun fiyatlı alternatifler yaratıp yiyerek akşamları kaldığımız evde pratik şeyler pişirip tüketerek hallettik maksat gezip yeni yerler görmek olduğu için bir eksiklik yaşamadık Ama insanın bazen yan gelip yatıp günde sekiz öğün yemeye de ihtiyacı oluyor😬😬😬 o zaman her şey dahil güzel bir Akdeniz oteli de seçilebilir