Hala ellerim titriyor, kalbim ağzımda… Akşam uykusuna geçerken bebeğim beni çok zorladı. Bir küçük nesohiyvar salonda ve akşamları yatak odası çok sıcak oluyor diye salonda yatiyorduk ailecek ama kendi sırt rahatsızlığım için doktor yatakta yatmamı soyledi. Yatak odasında da Kraft marka park yatağı var camın önünde. Küçük beşiğini de yatak odasına aldım ama artık boyu uzadığı için ve alışması için park yatağa koyup uyuttum. Eşim de gece çalışıyordu. Yarım saat kadar önce uyandım saate baktım güzel uyumuş acaba uyanır mı uyusam miyduye düşünüyordum ki baktım bebeğim beşikte yok. Küçük beşiğe baktım orda da yok. Salona doğru baktım eşim kanepede heralde uyandı eşim oyalıyor çok yorgunum uyuyayım diye geri yattım sonra can havliyle geri kalktım adam zaten yorgun diye. Telefonumu almaya yatağa uzandım bu Kraft marka yatağın file kısmı kabarık battaniyeler buraya nasıl düştü ki dedim bir baktım bebeğim oraya sıkışmış ve uyuyor sanırım hiç sesi yok. Almaya çalıştım dermanım gitti çocuğu çekemiyorum eşime bağırdım tuttu çıkardı çıkardığımızda ağlamaya başladı. Meğer orada bir fermuar varmış ama ona yatırmıyoruz diye hiç dikkat etmemişiz. Oğlum 8 buçuk kilo ve ben eğer uyumaya devam etseydim bebeğim orada mümkün değil nefes alamazdı 😔 şok içindeyim sanki canım çekildi aklımın ucuna gelmezdi oraya düşebileceği kızlar çok dikkat edin bugün bizi rabbim korudu 😭