filizkaplan Dilanaydigan2112 iki gün sonra iki aylık oluyor bebeğiniz nasıl herkes birşey söylüyor anlayamadım
Fndkurdu Dilanaydigan2112 temmuz 9 da 1 aylık ağustos 9 da 2 aylık. 2 ayı tam doldurmuş 3.aydan gün almaya başliyor
HonKiPonKiDoNiNo Dilanaydigan2112 2 aylik oluyor, Eylulde bebeginiz 3 aylik olur.. Farkli soyleyenlere 1 yasinda diyebilirsiniz 🙂
mematiii Dilanaydigan2112 uugulamada bebek kısmında zaten bebeğinizin bilgisini yazdıysanız kaç günlük,kaç aylık,kaç haftalık yazar.
sevilcn 9 Ağustos’ta iki ayı doldurmuş olacak. 10 Ağustos’ta 2 ay 1 günlük olacak yani üçe doğru gidiyor o yüzden kafa karışmıştır 9 Eylül’de 3 dolmuş olacak 10 Eylül’de 3 ay 1 günlük olacak…
zet5_1 Dilanaydigan2112 bebeğin 2 gün sonra tam 2 ayını bitirmiş oluyor zaten 3. Ayından gün alıyor ama bu ayı bitirmeden 3 aylık denmiyor 2 aylık diyeceksin 9 Eylül de ise 3 aylık 4. Ayından gün alıcak
mematiii Dilanaydigan2112 siz kendiniz hesaplayın daha iki ay tam olmamış benim kızımd 22 Haziran’da doğdu 2023 de
Aptalllarsizi Dilanaydigan2112 2 gün sonra 2 aylık oluyor her ayın 9 da yeni ayına girmiş oluyor da başlık acillik bişey değil sağlık etiketi vurup üstüne acil yazmak etik değil
tontonanne Dilanaydigan2112 3 aylık diyenler hangi kafada😅😅 zaten uygulamanın giriş ekranında yazıyor
Goktugmom_ Dilanaydigan2112 gerçekten sinir oluyorum nasıl 2 mi 3 aylık mi diye sorarsın nasıl bu aklınla çocuk yaptın sen yaaa