Ebrubulut melkrtl yorumları okuyunca şaşırdım benim oğlum 16 aylık sadece dede baba diyor mamma diyor memme diyor herkesi çocuğu 15 20 kelime söylüyor galiba
Edo_yekta12 Anne,baba,dede,mama,anneanne,nene,park,ciciş,hav hav, ay dede, hap, adım eda adaa diyor bu kadar 😂 çok nadir anlık söyledigim bir kelimeyi aynen söylüyor ama gün içinde pek konuşmuyor hatta bu çocuk niye konuşmuyor laflarına maruz kaliyorum
Alya_momss Kızım 17 aylık olmak üzere anne,baba,dede,abi,abla,hala, kendi ismini,havhav,gel gel,attı,açtı,bitti,mama,hadi,kedi,yok,top,gol bunları söyleyebiliyor henüz
melkrtl Alya_momss Bizim kide Baba Mama Anne Dede Merve Çiçek Amin Al Möö Hav Kedi Hala Ağzın nerde dediğimde gösteriyor Saçın nerde dediğimde de Bunları bazen söylüyor sık sık söyledikleri de var aralarında kendi kendine anlatmaya konuşmaya çalıştığı anlamasız şeyler oluyor normel bir durum mu acaba sık sık söylememesi bazılarını
Alya_momss melkrtl zaten bütün gün kendince anlamsız kelimelerle konuşur😂 yeni öğrendiği kelimeleri unutmaması için arada hatırlatıyorum ben daha sık söylüyor bu şekilde
melkrtl Alya_momss bende aynı şekil devam ettirmeye çalışıyorum elimden geldiğince bizim tek sıkıntımız oğlumu çok parka getiremiyorum her getirdğimde hasta olup hastanelik oluyoruz üzülüyorum gelişimi için getirmek istiyorum ama sonuç hep hüsran