Bebekka34 Kızlar bebeğim 27 günlük 3600 kilo. Markete vs giderken takabileceğim bebeğimin rahat edeceği kanguru arayışındayım. Kullandığınız beğendiğiniz marka model var mı,
Deletedmom_216 Bebekka34 yenidogan bebislere kanguru onerilmiyo ama sling oneriliyo. Ben 3 ay sonrasi icin kraftinkini aldim daha disarda kullanmadim uzun sure ama evin icinde 10 15 dk kullandim memnunum. Sling ben almadim onerebilcegim maalesef yok. Zaten slinglerin cogu ayni marka vs fark etmez bence
DevosMom Bebekka34 babybjörn mini kullandım. Fiyat biraz yüksek ama yenidoğandan itibaren kullanılıyordu.
Bebekka34 Deletedmom_216 sling aldım ama doktoru cok sıcak slingte pişer erkek çocuk sıcak sevmez havalar az soğuyunca slinge geç dedi kanguru al yenidoğana uygun olan huzursuzluğu geçer dedi
Deletedmom_216 Bebekka34 yenidogana uygun kanguru var mi bilmiuorum ama oturma pozisyonu olsugu icin onerilmiyo diye biliyorum doktor kanguru onerdi de bari marka mkdel felan da verseydi keşke sende boyle ikilemde kalmazdin
Deletedmom897 Ben de babybjorn mini kullanıyorum.Önden kendim takabıldıgım ıcın tercıh ettım.Memnunum ve tavsıye edebılırım