mrvelfada Kızlar sa erikliye gitmeyi düşünüyoruz.. Daha önce giden var mı nerde kaldınız tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Çadırımız da var çadır kurma noktalarında da kalabiliriz o alanda kalan varsa memnun kaldınız mı?
Mommyhann mrvelfada erikliye cok gitmiştim ailemle bekarken çadır kurardık bi bölümü var günlük ücret ödüyosunuz çadır kurduğunuz yer için ve elektrik kablosu götürün mutlaka uzun olsun elektrikte çekebiliyosunuz oradan ve denizide güzeldi eskiden şuan bilmiyprum ama yani değişmediyse sistem bu şekildeydi ve güzeldi
mrvelfada neslihanada inşallah bizde memnun kalırız.. İstanbulda yaşıyoruz. Uzak yola gitmeyi hiç gözüm yemiyor.. Erikli yakın ve temizmiş gidelim istiyorum bakalım
mrvelfada Mommyhann Apart tarzı yerler varmış temiz oluyor mu acaba siz kaldınız mı? Yemek işini kendimiz hallediyormuşuz ama
Mommyhann mrvelfada şöyle söyliym benim o zaman hatırladıgım insanların kendi çadırını kurdupu bi bölüm vardı karavan büyük arabalarla vs geliyolardı o alan ayrıydı. Bide diğer tarafta kurulu çadırlar vardı yanyana onlarda günlük kiralanabiliyordu ama şuan düzen nasıl onu bilmiyorum
minervadefne Çadırda bende istiyorum ama bu sene olmayacak gibi araştırmadım o yüzden geçen sene işçemen hotelde kalmıştık güzeldi odadan çıkıp denize giriyorduk hemen çocukta olunca iyi olmuştu denizi çok güzeldi ama soğuk geliyor ilk alışana kadar ☺️