pasaannesiyim Kızlar memnun kalan varsa modelini ve atış sayısını yazabilir mi alıp evde epilasyon yapmak istiyorum
myarenb pasaannesiyim philips 9700 olması lazım 3 aydır kullanıyorum baya memnunum ben kalan kısımlarım icin almıstım ama koluma daha önce hiç yaptırmadım ona rağmen baya azaldı 3 ayda genitali görmedi atış yapmadı ama kararma olduğu icin ve eğer hiç genitale gitmediyseniz görse atış yapsa bile çok verim alabileceğinizi düşünmüyorum ama koltuk altı yüz kol ve bacakta baya etki eder düzenli kullanımda
Yasemin89- pasaannesiyim Lumea IPL Prestige, atış sayısını hatırlayamadım, yaklaşık 4 senedir kullanıyorum, kol altım yok denecek kadar az 2-3 tane çıkıyor tabi ben düzenli kullanamadığım için, bikini bölgesi ve bacağa da uyguluyorum. Çok memnunum.
alexab pasaannesiyim prestige olanı aldım atış sayısına bakmadım bilmiyorum çok güzel tüyler çıkmıyor memnunum
myarenb berfgen koyu teni görmüyor makina, ağdadan ve jiletten dolayı da kararmam var üst kısımlara atış yaptım ama altları görmedi daha doğrusu görüyor ama turuncu ikaz veriyor atış yapmıyor tende yanma olmaması için yorumlarda azda olsa bunu yazan var tek bana özel olmamasına sevindim 😂
pasaannesiyim Yasemin89- peki daha öncesinde lazere gittiniz mi yoksa sadece bu makina ile mü başladınız Genital bölgede de azalma oldu mu atış yapıyor öu yani
Yasemin89- pasaannesiyim daha önce hiç lazere gitmedim, ilk hevesle 2 hafta da bir yapıyordum. 2 ay düzenli yaptım sonra çoluk çocuk üşengeçlik olunca ayda bir yapıyorum ama zaten az çıkıyor. Genital bölgemin üst kısmını yaptım etkisi güzel. Ama alt kısma cesaret edemiyorum🤭 hangisine karar verdiniz peki😌
pasaannesiyim Yasemin89- sizin aldığınız modelini almak istiyorum ama prestige yazınca brı950 brı940 çıkıyor tam olarak adını atarsanız çok güzel olur hemen almak istiyorum ♥️