nediyon7 Kızlar karıncaları evden nasıl uzaklaştırabilirim ilaç bile kar etmedi çözümü olanlar yazarsa sevinirim
Yelda35 nediyon7 atom ilaç ama bir işe yaramadı yalnız ilginçtir ama bim marketin aks mutfak ilacınla silince karınca gelmiyor
bittercikolata_ @nediyon7 benimde vardı bir ara yatak odasında geçenlerde de mutfakta çıktı.ikisindede ilaç kullandım üst üste iki gün sıktım ilaçtan etkili oldu.ilacin adı bion hamam böceği ve karınca spreyi yazıyor üstünde trendyolda var oradan bakabilirsiniz
birbebikannesi Deletedmom_289 o nasıl yapılıyor bizdede var ama nerden geldikleri belli değil yuvası felan belli yerlerde tekmvar zaten birde heryerde yok karınca
Deletedmom_289 birbebikannesi ben kapı eşiğine döküyorum pencerede tel var zaten girerse kapıyı açtığım zaman kapıdan gidiyorlar annemgil 1. Katta oturuyorlar karıncalar oraya bile çıkıyor annemde kapı eşiğine boşca döküyor hiç geliyorlar
aydnnn nediyon7 chrysamed gel diye bişey var karınca ilacı yazarsanız çıkıyor eczaneden almıştım gördüğünüz yerlere minik minik sıkın hemen kurtulursunuz, ben neler denemedim tuz, tarçın vs. Ama yön değiştiriyorlar başka yerden çıkıyorlardı
Aptalllarsizi nediyon7 Annem karıncalarla başı dertteydi bundan aldı nokta şeklinde bıraktı çıktığı yere daha da görmedi benim başımda hamam böceklerinden yana tavsiye etti dün aldım eczaneden 100 tl idi aynı anda 6 7 tane görüyordum şimdi yok bende sana tavsiye ediyorum dua edersin kesinlikle al
fisnereceli Aptalllarsizi kesinlikle katılıyorum harika bir ürün, neler denedim olmadı. Bu ürün kesti karıncaları.
germophepe nediyon7 Elmalı sirke tarçın pudra ben hepsini denedim şimdi karıncanın K si yok bide kırıntı falan bırakmamaya dikkat et