Minikpankekim Bebeğim 16 aylık ve yiyeceklere dokunamiyor.Kendi yesin diye bırakıyorum fakat dokundugu an yuzunu bi garip yapiyor ve atıyor.. Bu neden boyle olur ne yapmam lazim.Dokunamadigi icin yemekte istemiyor 😔
AEgemm Minikpankekim duyusal hassasiyeti var sanırım destek alabilirsiniz ilk 4 yaş bunun için çok önemliymiş
Tomtom Minikpankekim duyu hassasiyeti olabilir duyusal oyunlar yapabilirsiniz kendiniz de evde etkisini göreceğinize inanıyorum
Birdurummuvar Minikpankekim bir arkadaşım şişme havuz alıp düşünli havuzda oynattıktan sonra aşmıştı bu durumu
Tomtom Minikpankekim cıvık hamur hazırlayabilirsiniz içine oyuncakları koyar, köpük , krem şantı, jöle, bebek bezinin içini açın su ile ıslatın ona dokunabilir içine değişik oyuncaklar koyuP yada aktarma oyunu bir çok şey yapabilirsiniz.
Minikpankekim Birdurummuvar anlamadim tam olarak. Havuzu doldurup icine oyuncak vs koyup oynatayimmi?
Noname987 Minikpankekim Benım bebeğim de 11 buçuk aylık, dokunuyor ama asla yemiyor. Çok istedim blw yapmak olmuyor. Önüne koyuyorum alıyo yere atıyor ya da mıncıklıyor bırakıyor sonra