atlasgizem03 Benimki 9 ay 16 günlük oturuyor tutunarak kalkıyor koltuk yanlarına tutunarak biraz yürüyor ( erkek ) sizinkiler ne durumda ?
aysebb atlasgizem03 9 ay 13 günlük kızım var koltuk kenarlarından, tv ünitesinden derken tutuna tutuna salonda tur atıyor yaklaşık 2 haftadır baya yan yan yürüyor 😊
BENOYLEUYGUNGORDUMM atlasgizem03 yaşına yeni girdi kızım salonun bi ucundan bi ucuna yürüyüp oat diye poposunun üstüne düşüyor
edefneee 11 aylığız. 8. Ayda emeklemeye başladı koltuk kenarları, tv ünitesi, duvardan tutunup kalkıyor fakat emekleme de o kadar profesyonel ki yürümek işine gelmiyor 😂 emekleyerek bir anda ortadan kayboluyor 😂😂
elif0106 edefneee benimde 7 aylık tutunup kalkmaya başladı beşikteyken . Aşağı sarktımı hiç bundan korkuyorum bu aralar
Yenianneyimm atlasgizem03 9 aylıkken benim bebeğim daha çok yeni sürünmeye başlamıştı 😅 13 aylıkken yürüdü
Eylulkaran Yaşından 2 hafta sonra yürümeye başladı oğlum 🥲 7 aylık emekleme 9 aylık sıralama yapıyordu
Hiranursmom naynini darısı başımıza 😀 ayın 18inde 15 biticek bizimde tek tük yürüyo tutunmadan ama eşyalardan tutunarak mahalleyi turlar o derece prof oldu artık 😀
Suasli nnakturk yorumunuzu görmesem yazmayacaktım bi benimki mi yürümüyor diye 🤣 15 aylık henüz kendisi yürümüyor