bir_prens_annesi_ İyi akşamlar kızlar bebeğim 8 ay 10 günlük kilosu 8600kg 4 numara bez kullanıyorum sizce 5 e mi geçmeliyim? Yorumlarınız bekliyorum 😇
Kajsjaja bir_prens_annesi_ benim bebeğim de 8 aylık 8 kilo ben 4 kullanıyordum ama sıcaklardan dolayı çok sıkmasın biraz da bol olsun diye 5 numaraya geçtim yoksa kizariyordu bacakları bayağı
Sevvl bir_prens_annesi_ bence hayır çünkü kızlarım 9.700 kg 5 numara denedim ve basket bitene kadar afedersin bok temızledım heryere gectı büyük olduğu için suan 4 takıyorum hala ama tabi boy kilo da önemli benımkıler 17 aylık boyları uzun olduğu için çok zayıflar
damlakarel bir_prens_annesi_ 7 ay 10 gunluk 9 kg hala 4 takıyorum biraz bacaklarının kenarını sıkıyor büyük taktım zaman da kaka çok taşıyor 4 ideal😊😇
bir_prens_annesi_ Sevvl bebeğimin boyu 72cm sadece hafif bacaklarında kızarıklık oluyor onun dışında hiçbir şekilde sızdırma olmuyor
alexab bir_prens_annesi_ benim kızım 7 ay 25 günlük. 9.100 kg 5’e geçmedim çünkü zaten 4 numara 7-14 kg için yeterli.
kalbimegem bir_prens_annesi_ benim bebiş 2 yaş 93 cm 12 kilo hala 4 kullanıyorum Büyük bezden kaka taşıyor
KuzeyinAnnesi03 bir_prens_annesi_ oğlum 7 aylık 7800 4 sıkmaya başladı bitince 5be geçmeyi düşünüyorum Baby me kullanıyorum kalıbı baya geniş olmasına rağmen dar geliyor ben e 5 e geçmelisiniz
bir_prens_annesi_ KuzeyinAnnesi03 hafif bacaklarında kızarıklık oluyor onun dışına sızdırma falan olmuyor ama bu son muhtemelen dün paketi aldım bitsin 5 e geçerim