feyzas sen doğum yapmisssin çocuk bakıyon, araba mi suremiceksin öyle düşün🤣 bence tek çıksan eşin olmadan ozaman daha çabuk adapte olursun. Bende hata yapmaktan korkarım ,biri dalga geçer kaynanamın diline düşerim kaza yaparsam diye erteliyodum.yanimda eşim gosteriyodu ve dediğin gibi eşim müdahale ettikçe daha da hata yapıp unutuyodum.hatta eşim derdi ki sende hiç ilerleme yok hep geriye gidiyosun her defasında derdi.birgun eşim yokken aldım cocuklari çıktım yakın mesafe abimlere gittim.otoparktan çıkarken vururum diye komşuya cikarttirdim🤣 abimlere gidince çok yanaştım arabanin tekeri kaldırıma abimi çağırdım düşün yani o derece acemiydim.hatta bana herkes bu otoparktan cikamiyosan nasıl sureceksin demişti o gün.aslinda ordan da çıkardım ama arkada kayinbabamin arabası vardı ona vururum sandım.araba da çok eski 99 model bı arabaydı normal sürücü bile zor sürer yani. O gün sağ salim eve gelince bana bir cesaret geldi ondan beridir sürüyorum,dağ bayır yokuş köy trafik hiç farketmiyo.en zorlara park edip cikabiliyorum,her yere gidebiliyorum.unutma ki kontrol sende fren ayağının altında. Frenle gazı karıştırmiyosan çok büyük bi tehlike olamaz.kendine güven.