cemmo2905 İyi akşamlar! Kızım 1 aylık 3-4 gündür yeşil sümüksü kaka yapıyor, sebebi nedir bu durumu yaşamış olan var mı kızlar aranızda
end cemmo2905 mama veriyorsanız gayet normal arada sarı da olur korkmayın beyazımsı gri ve kanlı değilse korkmayın beyaz-gri-kan varsa hmn doktora götürün
selinerr Biz sürekli yaşıyoruz 2 aylık 1 haftadır kakası yeşil. Annelere ninelere göre üşütmüş bu çocuk 😁😁 Ama bugün doktorumuza sorduk gayet normal kanlı olmadığı sürece korkulacak birşey yok dedi merak etme 😁
cemmo2905 selinerr öyle mi ya, ne bileyim ben bi korkmaya başladım Dr gittik probiyotik yazdı bir ay kullanacakmışız. Dediğiniz gibi ninelerimizin gibi düşündüm bende bi ara😁 çünkü daha önce duymuştum
cemmo2905 end mama vermiyorum canım emziriyorum, hatta bi yerde okudum anne sütünden dolayı yeşil kaka olabilirmiş kendimi suçlu hissettim bebeğime zarar veriyormuyum diye. bu gün Dr umuzda dedi anne sütünden de olabilir diye
ffffffff Ön sütü alıp son sütü yeteri kadar almıyorsa yeşil olur emzirmeyi tamamladığınız memeden başlatın diğer emzirmeyi probiyotik kullanın
-sevimlipolyanna- Bu yorumların aynısını bana da söylendi. Fakat Sümüksü ve yeşil kakanın sebebi alerji olarak ortaya çıktı bizde. Ve şu an günümüz bebeklerinde bu durum çok yaygın