Duriskonunannesiii zkusagianne teşekkür ederiz ☺️ 4 yaşına gelince böyle oldu anca 😅 banyo sonrası böyle görünüyor tabi geri kalan zamanlarda saçlar kafada bir şekilde elektrikleniyor saçma hal alıyor 😁
Begonvil__ zkusagianne ay toka takıyorum bu soruyu duymamak için bu defa da sanki saçı var gibi bide toka takmış diyolar sinir bozucu 😑 ecowell kullanıyorum ama pek faydasını goremedim
nurhira1907 Begonvil__ bende aynı sekil hemde 3 yasinda.yaklasik bi kac aydir kullanıyorum ama bende göremedim
Begonvil__ nurhira1907 benim kızım 1 yaşında ya ne yapsak bilemedim bu postları görünce bir umut girip bakıyorum farklı birşey görür müyüm diye
bircemoms zkusagianne hehehh 8 aylık baya sıklaşmaya ve uzamaya başladı 😊 minik çıtçıtlı toka takılabiliyor 🥰
Marsila Benim kızım da çok kel ya çok üzülüyorum sürekli erkek mi diye soruyorlar. Sıfıra vur dediler kıyamadım ama çok kel 11 aylık iki tel saçı var kafayı yiyecem babası kel ondan mı diyecem de sonuçta eskiden babasinda saç varmis yani
asminmom nurhira1907 Biz hemen farkını gördük kızımın kafa derisinde saçı seyrek olduğu için açıklıklar vardı ve yavaş yavaş kapanmaya başladı bende kısa süredir kullanıyorum 1 ay oldu hemen etkisini gösterdi.