suheyla92 Molfix izotonik sulu mendil kullanıyordum cok memmunum ancak cok pahallandi onun gibi kalin ve buyuk olan bir mendil tavsiyesi alabilir miyim. Pure baby aldim incecik ve kucuk hic begenmedim.
alpsmother_ suheyla92 kesinlikle baby turco hem kalın hem sulu sulu değil hem güzel kokuyor hem de asla pişik yapmıyor ben trendyoldan 12 li ya da 24 lü alıyorum uyguna geliyor
suheyla92 yavrupandaannesi sleepy bezde olduğu gibi islak mendilde de bir suru cesit yapmis extra natural bio natural. Hangisinden memnun kaldiniz acaba Karakiz1
livanurvealpinannesi61 alpsmother_ baby turco bir paket aldım hiç beğenmedim aşırı kuru. 4 5 tane ile anca temizleniyordu sleepy natural yenidoğan kullandım çok daha iyi baby turco dan
yavrupandaannesi suheyla92 slepy sensıtıve 4.aydan sonra kullanmaya başladım. ilk doğduğundan -4 aya kadar da pamuklu su ile siliyordum .. ara arada slepy bio natural kullandım ama pamuklu su daha kolay siliniyordu.
livanurvealpinannesi61 suheyla92 içinde kimyasal olan bir ürün neden o kadar pahalı çok merak ediyorum. Kimyasallı ürünler daha pahalı gerçekten. Ben sleepy natural yenidoğan kullandım. İçeriği temiz. Baby me yenidoğan ıslak mendil de güzel içinde alkol parfüm yok
alpsmother_ livanurvealpinannesi61 olabilir bende sleepyden memnun kalmamıştım çok ince gelmişti bana 🤷🏻♀️