yasemindikmen Merhaba kızlar.Haftaya 3 aylık olacak bir kız bebeğim var. Geçtiğimiz günlerde 8 gün büyük tuvaletini yapmadı sonrasında annem karnına masaj hareketleri yaptı ve tuvaletini yaptı. Sonrasında 3 gün boyunca yapmadı ve tekrar annem masaj yapınca yine cıvık sarı olarak yaptı, su gibiydi. Bugün doktora gittik doktora anlattım şu an 2 haftadır altına yapmıyor dedim. Muayene oldu karnı yumuşaktı. Doymuyor demekki dedim ama kızım çok huzurlu bir bebek bazen ağlıyor onda da susturabiliyorum. Gazı oluyor ama çıkarıyor da bazen kötü de kokuyor. Gündüz çok uyumuyor gece aralıksız uyuyor. Deneyimli olan annelerden bir yorum ve ya tecrübelerini anlatmalarını rica ediyorum. Göğüslerimde süt var bazen tişörtüm bile çok ıslanıyor sütten. Lütfen deneyimlerinizi benimle paylaşın şimdiden çok teşekkür ederim
liora Benim kizim da 1 aylik yaklasik 1 haftadir cok agliyor, buyuk tuvaletini yapamiyor, gaz az cikariyor. Ilac verdigimde hemen tuvaletini yapiyor ama normal yapiyor keci pisligi gibi degil. Bir oneriniz varmi?
kedi0101 Benim kızım da 3 gün oldı yok zeytinyağ içirdim hergün 2 defa banyo yapıyor çocuğum 3 gündür çok kötü kaka yapamıyor