Deletedmom_115 Kızlar bebeğim 5 ay 21 günlük bugün kavanoz mama denedik bi kaç kaşık. Bebeğim baya beğendi, bu armutlu şeftalili ananaslı olanını. Evde kendim nasıl yapabilirim? Yapan varsa gelebilir mi 🌸
ebraz Deletedmom_115 haşla ez yada blendırdan geçir ben çok yapıyordum bebeğim 11 aylık geçen kayısılar yumuşamıştı baya bende kayısıyla yaptım bebeğim seviyor
Blueberry0 Deletedmom_115 ben hazır hic almadım evde bir kaç meyveyi buharda pisirip bızzt yapıyorum cok guzel oluyor hem de sağlıklı
KaynanaYiyen Deletedmom_115 hazır kavanoz şeyler vermeyin lütfen. Tabii ki siz daha iyi bilirsiniz. Ama onların içinde de koruyucu var. Şöyle düşünün meyveyi ezdiniz yoğurtla karıştırıp dolaba Koydunuz. Sizce bir ay boyunca dolapta sapa sağlam kalır mı?
sifirekran_bolkitap Deletedmom_115 ne kadar doğal dense de bana kavanoz mama mantıkkı gelmiyor, Bebek irmiği ile kendiniz yapabilirsiniz ayrıca ananas alerjiktir karışık gitmeyin
ebraz Deletedmom_115 o kadar küçükken vermedim 10 aylıkken 1 kere verdim evet sağlıklı oldugu söylenemez haberlerede çıktı kavonoz mamaların içinde bi madde varmış hatırlamıyorum bende ordan öğrendim en güzeli kendiniz yapmanız bide bence ek gıdaya tatlıdan başlamayın hemen kabak havuçtan falan başlayın ilk meyveden başlarsanız sebzeyi reddetme durumu olmasın 😊
KaynanaYiyen Deletedmom_115 burdakiler zararlı diyordu Deletedmom_115 bu cümlenize ithafen söyledim. Yoksa okudum yazdığınızı tamamen. :)
Deletedmom_115 ebraz çok teşekkür ederim, şimdiye kadar havuç muz erik şeftali karpuz kabak verdim o da sadece tadım olarak
Deletedmom_115 KaynanaYiyen bende deneme amaçlı verdim hoşuna da gitti, farkındaysan tarif istedim 😂😂
sifirekran_bolkitap Deletedmom_115 benim oğlum 2 yaşında artık yapmıyorum ama yaparken 105 cclik 210 cclik kavanozlarım vardı. Bebek irmiğini pişirirdim sonra meyveleri ekler onla pişirir sıcakken kavanozlardım ve dolapta 3 güne filan en geç bitirirdim
Zengo Deletedmom_115 ben bugun videosunu izledim hemde organik yazani nerde curumus seftali varsa koymuslar sakin vermeyin koruyucu vardir birde
Deletedmom_115 Zengo kız bu sabah o videoya denk geldim senin gördüğünde pis pis kutulardan döküyorlardı o video muydu