cansuali508_ Kızlar 63 günlük bebeğim gece uykusuna 22:30 da geçiyor sabah 6/7 arası uyanıyor Geceleri ⅔ saat arayla kalkıyor emmeye Gündüz uykusu toplam 2 saat maksimum ara ara Gece uykusunu erkene cekermi
yldrm12 cansuali508_ benimki mama içiyor akşam 8 de yatıyor gece 1-2 gibi kalkıyor. Uyandığında uykusunu almış ve keyifli oluyor o yüzden bu uyku arası mama vermiyorum. Ayda 1 kilo alıyor kilo alımı da iyi. Acıkınca kendi uyanıyor
neslihanada suheyla92 canım erken değil nasıl gidersen öle gidiyor doğdundan beri kolik bebek olmasına rağmen direndim şimdi hep synı saate uyur diş vs uyanır ama yine aynı saate uyur rutini bebekler çok seviyor
suheyla92 neslihanada tabi ki rutin yapin bu guzel bisey ama 5 aydan once kalici bisey olusmaz onu demek istemistim. Biz de oyleydik ck iyi gidiyodu 4.aya girince uyumamaya basladi bu atak bitsin insallah o zaman kalici rutini oluşturcam sabırla bekliyorum.
neslihanada suheyla92 bizde 6 aylığız 4 ay atağını dibine kadar yaşadık uyumasada ben yine aynı saatte yatırdım alıştı sende rutinini bozma canım dirensede devam et
suheyla92 neslihanada direnince devam etmedim inatlasmadim birkaç gun sonra gecer zaten inatlasmak iki tarafi da yıpratıyor.