Melekceylin İyi akşamlar bayamlar dün ilk defa kan ilaci kullandık bugün kakası yesildi bebeğimin ilk defa böyle yaptı 4 aylık olduk daha önce böyle yapmadı hiç kan ilacından dolayi yaparmi?
Sycn Melekceylin genelde üşütünce kakaları yeşil oluyo yada emziriyosanız salata falan yediysenizde olur
Onursmom Melekceylin Genelde bebegin bi yeri agradiginda kakasi yesil oluyo.cogu zaman kulak agrisindan
Melekceylin Sycn yesil birşey yemedim ama usutmeden mı oldu acaba bugün vermedim kan ilaci bakalım yarında öyle olucakmi
Melekceylin Onursmom Aaa ilk defa duydum oyle bı huzursuzluğu yok ama geceleri uyurken hep patirlaniyo sürekli sallıyorum 2 gündür bı agrisimi var acaba ben gazı var diye düşünmüştüm
Sevgiasyasungur Melekceylin kan ilacini nasil veriyorsunuz acaba ben verdigimde illaki kusarken cikiyo kiyafeti mafoluyor ya ac karnina verdigim halde oyle yapiyor
MTkutay Melekceylin kan ilacı 6. Aydan önce onerilmiyor. Bende bebeğim 4 aylıkken 3 gün kullandım kakası yeşil oldu sonra onerilmedigini öğrendim bıraktım 6. Ayı bekliyorum
Melekceylin Kubra5000 hergun yapıyor kaksini günde bazen iki defa gaz sıkıntısı da yok.artik olduğu zamanda yapmadı yesil hic