haticegh goktugunannesii_ saat başı kalkıyor bazen 45 dakikada bir ve hepsinde uykuya memeyle dönmek istiyor, zor oluyor ama dayanamıyorum yinede
Purpleblueyellow goktugunannesii_ kaçta yatarsa yatsın 2de ya da 3de kalkıyor. Sonra beşte kalkıyor. Bir saat daha uyuyup güne başlıyor. Yani baya sık kalkıyor kendi kendine. Uyusa hiç dokunmazdım. 😞🫠
mutlubibekleyis goktugunannesii_ 21.00-01.00 arası uyuyor 01.30-03.00 arası uyuyor. sonra hep saat başı emmeye kalkıp 05.30-06.00 da gülerek güne başlıyor sağolsun anlatmaya çalışıyorum oğlum güne başlamak için çok erken filan ama nafile
monaroza88 goktugunannesii_ benimki iyi uyuyodu şimdiye kadar, algısı mı açıldı nedir hiç uyutmasam çaba vermesem yirmi dört saat uyanık kalacak. Sinirlerim bozuldu dermanım kalmadı cidden.
goktugunannesii_ haticegh gündüzleri bizde öyleyiz de geceleri 4 4.5 saat oluyor ben uyandırıyorum kıyamıyorum acıkmıştır diye
rmys5151 goktugunannesii_ ben uyandırmıyorum 3 4 saat içinde kendi kalkıyor zaten gece sütü daha yağlı olduğu için daha doyurucu olurmuş belki de ondan daha uzun uyuyor sabahları o kadar çok uyumuyor çünkü
goktugunannesii_ Purpleblueyellow yaa benimki de tam 12 saati tamamlayacak şekilde acıkınca bazen uyanıyor bazen kıyamıyorum yediriyorum geri uyuyor kaçta yattıysa o saatte kalkıyor
goktugunannesii_ mutlubibekleyis akşam 7.30 gibi yatar 23:30-24:00 gibi uyanır ya da uyandırırım değişiyor sonra sabah 04:00-04:30 gibi kendi uyanır karnınız yine doyururum sabah 7 ya da 7:30 da güne merhaba deriz
Rabiavarhan goktugunannesii_ ben doğru mu yapıyorum bilmiyorum mesela 20:00 da uyandı gece 12 kadar uyumuyo bende ısrar etmiyorum sonra uyuduğunda 4-5 gibi gece uyanıyo
goktugunannesii_ Rabiavarhan şimdi tekrar uyumak istiyorsa karnını doyurup geri uyutun gece uykusu büyümelerinde en etkili olan