bal203 Antidepresana basladim 15 gun once bugun kontrol vardi sanah arka arkaya 2 tane iceceksin dedi kullanan var mi herhangi bir skinti oldu ku acaba
Adababy bal203 evet oluyo ama etkisini hemen görmezsin 2-3 hafta sonra kendini kuş gibi hafif hissediyorsun.. kimseyi kafana takmıyosun he deyip geçiyosun bende öyle olmuştu
Adababy bal203 zedprexle birlikte bana gece uyuyamadığım için bi hap daha vermişti doktor oda kolay uykuya geçiş yapıyodu ama ağır uyku uyumuyosun çocuğum var demiştim çıt sesine uyanmam lazım demiştim öylede oldu
bal203 Adababy Adababy ay insallah cok istiyorum valla su yuk kalksın mutlu olayim surekli gergin huzursuz biriyim
bal203 Adababy benim uykuda sorun yok da her detayi en ince ayrintisina kadar dusunme gibi bir skintim var 2 sene onceki olay aklima geliyor mesela dunya basima yikilmis gibi oluyot o an yarim saat sonra normale donuyorum ama
bal203 Adababy istah kesme gibi bir durum oldumu bugun 15.gunum kullanmaya baslayali 2 gundur aksam yemegi yiyemiyorum halbuki bu aralar tika basa yerdim
Adababy Ulkermadn uyku hapı değil ama uykuya hızlı geçmeni sağlıyo öyle aptal gibi yapmıyo rahatlatıyodu yani yine ufak sese uyanabilirsin bebeğim olduğu için ağır istemedim