ozlemckmk Kızlar 7 aylik kızım var sütümü sağarak veriyorum bi kav gündür azalm var toplamda iki gogusu sağınca 60 cc çıkıyor ne yapmaliyim onerileriniz vat mi
Cemreninannesiiii ozlemckmk Boza çok iyi geliyor , birde bal ile kimyonu karıştırıp yerseniz düzelir 🤞
Ezgiveduru ozlemckmk bebeğim 6 ay 20 günlük benim sütüm de aşırı azaldı,işe başladım o yüzden galiba🧐
Mamaqueen ozlemckmk bestlak damla, humana still tea cay. Bulgur, kuru incir hosaf kuru dut havuc boza ve su :)
Cemreninannesiiii ozlemckmk valla benim göğüslerim bomboş kaldı içmemle dolması arasından 10 dakika geçti boza içtiğinizde dolduğunu anlayacaksınız emin olun
mom0989 ozlemckmk aktardan yaptırdım kişniş kimyon anason rezene muskat önceleri baya işe yarıyordu sanırım artık fazla yoruluyorum ondan sütüm azaldı
mom0989 ozlemckmk işte o yüzden sütün azaldı Canım. Dene ben hurma pekmezi de deniyordum bir yemek kaşıya bir bardak suya koyup sabah akşam içiyorum düzenli şimdi hiç birisini düzenli yaşamadığım için azaldı büyük ihtimal. Daha geçen hafta 160-150 sağıyordum 4 ay 27 günlük kızım
Nazliannesi ozlemckmk uyumazsan ve dinlenmezsen süt gelmiyor. Lohusalıkta bebeğimin uyku düzeni olmadıgı için dinlenemedim. Nerdeyse tek öğün yavrumu doyuracak kadar sütüm kalıyordu. Uyudugum da suyu düzenli içtiğimde sütüm arttı. Baska hiçbirsey süt yapmıyor hepsi hikaye yani su ve dinlenmek en iyi ilaç
Cemreninannesiiii [silindi] bende hiç sevmiyorum ama işte 🤷♀️ Taze soğanda iyi bu arada üzerine birde su içtiniz mi miss ☺️
Cemreninannesiiii [silindi] kesinlikle oluyor yani bende oldu , benimkilerde terbiye olmuştu fakat kızım çok daha fazlasını içiyordu mamaya başlamak zorunda kaldım sonra bozayı duydum içtim ve ilk günkü gibi doluyor şuan mama vermiyorum mesela kızıma kaç gündür ☺️