kuzeycinarbaby Kızlar bebeğim 20 günlük memeyi reddetsin istemiyorum bu yüzden bi arkadaşım Philips avent 0 aylık olan biberon varmış onu önerdi sizce red yaşar mıyım çok korkuyorum yaşarım diye biberona karşı biraz uzağım ama bazen mecbur kaliyorum sizce ?
sek_kahve kuzeycinarbaby yani, bence kaşık biberonla verin daha iyi olur. Avent iyi bir biberon, red yaşayabilirsiniz
byzyldz kuzeycinarbaby ben kullanıyorum emziremediğim yerlerde sağıp biberonla veriyorum meme reddi de yaşamadım
Eminegul5 kuzeycinarbaby Philips avent kullandim meme ve mama ile 18 aya kadar emzirdim bir sorun yasamadim
aybarssmom_ Ben kullandım yine de meme reddi oldu en sonunda memeyi bıraktı zaten. En iyisi kaşık biberon
kbrakayaa Kızlar bu emzikte gelen başlık 2 numara geliyormuş 1 numara gelmesi gerekiyor diyen de var demeyen de bebeğim 1 aylık nasıl biberon seçmeli miyim
onefinemom kuzeycinarbaby biz doğumdan beri kullanıyoruz 3.5 aylık. Ret yaşamadık (henüz) bayağı yavaş akışlı biberon 🥺 bir sorun olmaz inşallah. EDS falan da denedim ama çok zorlandım (meme+mama gidiyoruz)
mamabear_ kuzeycinarbaby doğduğu günden beri eds ve finger method denedik sonunda psikolojik olarak çok yıpranınca ve çocuğu da besleyeceğiz diye daha çok hırpaladığımızı farkedince avent biberon aldık. Çok korka korka verdim red olur diye ama bir sorun yaşamadık elbette bebeğine göre değişebilir bir durum. Ben sadece gece biberonla mama veriyorum. Gündüz ise sırf meme emiyor.
crybaby kuzeycinarbaby ben kullandım bir ara mama vermek zorunda kaldım meme reddi olmadı avent naturalle
fob kuzeycinarbaby Tüm biberonlar red yapabilir bu bebekten bebeğe değişir. Biz 5 farklı marka biberon kullandık hepsinden 1 kere içmesi her seferinde red yapmaya yetti. Medela marka biberonla döndürebilmiştim tekrar.