HE-SEN-COK-BILIYON Yaklaşık 3 hafta oldu ek gıdaya başlayalı. Siz kaç kere tadım veya öğün yaptırıyorsunuz.
penyy HE-SEN-COK-BILIYON 7. Aydan sonra sabah öğle akşam verebilirsin Ama bu ayda yalnızca öğlen yemeği ve akşam muhallebi tarzı yeterli 7. Aydan sonra yavaş yavaş başla üç öğünlere birden değil ama ilk kahvaltı öğle yemeği ve akşam muhallebi başla iki hafta sonra da akşam yemeğine
HE-SEN-COK-BILIYON bisenakillisinzaten günde bir defa mı işte onu soruyorum öğün dediğim kaşık kaşık yemek yedirmek değil aslında 😂
arven2024 HE-SEN-COK-BILIYON bizde 6 ay 26 günlük olduk il 15 gün tek öğün öğlen çorba tarzı pürelerle geçti ama yoğurt taşımını başta yaptığım için de akşam üzeri bir yemek kaşığıda yoğurt verdim yani öğlen 2 de çorba içtiyse akşam 6 gibi yoğurt verdim. 15 gün bittikten sonra kahvaltı tadımlarına geçtim şuan sabah kahvaltı yaptırıyorum yumurta labne yada meyveli püre tarzı Öğlen çorba yoğurt Akşam yine biraz yoğurt yada irmikli meyve Ve ful anne sütü
HE-SEN-COK-BILIYON Karkuresi genelde saat 12 gibi veriyorum ben günde bir defa ama günde iki defaya çıkmam lazım mı acaba onu bilemedim. Bu ek gıda benim kafamı çok karıştırıyor bazen napacağımı bilemiyorum
penyy HE-SEN-COK-BILIYON vallahi yarım yamalak hatırlıyorum sanırım pirinç unu veya irmikle meyveyi karıştırıyordum
elizk HE-SEN-COK-BILIYON 1tatlı kaşığı irmik 1tatlı kaşığı pirinç unu 1çay bardağı su istediğiniz meyveyi rendeleyip içine katabilirsiniz ben hurmayla veriyorum ve muhallebili kendi sütümle açıyorum
aysenut_11 HE-SEN-COK-BILIYON Evet ahahahs benim yiginimde öyle yaptı ondan sonra farklı çorba yaptı onu kusmadı
elizk HE-SEN-COK-BILIYON ek gıda dönemi iştahsız bebekler için zor benimki 7ay 10günlük 4gündur tek lokma yemedi sadece emiyor
HE-SEN-COK-BILIYON elizk bebek irmiği dimi? Bir de pirinç ununu normal msrketten alabilir miyim yoksa illa bebek için olanlardan mı olacak
sugarmomy elizk benimkide 7 ay 6 günlük ek gıdayı oturtamadık henüz. Hastalıklar bırakmadı pesimizi perşembe sünnet oldu.. şimdide diş sancıları hat safhada 😩😩😩mama bile cok az yiyor ne yapacağımı bilemedim. Alerjisi var zaten herseyıde yediremiyorum
elizk HE-SEN-COK-BILIYON benimkide öyleydi sonradan alışır normal marketten değil bebek için olan og nin benimki
elizk sugarmomy aynı durumdayız benimkisi 7ay 10günlük yemek yeme yok sadece emiyor anca uykuya daldığında emzirebiliyorum yoksa emmez diş çıkartmaya başladı çok zormuş ya yemedikçe ağlayasım geliyor