Deletedmom_110 Tv bozuk kanallar yok izleyemiyorum haber vs cidden nerde ne duyum var adam akıllı biri açıklıyabilir mi boş yere telaşlanıyoruz hepimizin coluguuu çocuğu var polis eşi tek olan asker eşleri var cidden neler oluyor?
alpsmother_ Deletedmom_110 en son İran İsrail e füze atıyordu ama son durum ne bilmiyorum çünkü haber izlemeyi sevmiyorum ki zaten haber kanalları olan biteni aktarmıyor niyeyse başka haberler veriyorlar e insta da yok gerçekten her şeyden bir haber kaldık
Deletedmom_1111 Deletedmom_110 kuru gürültü… Hiç bişey olmaz… Bi kaç kişinin dediğine bakmayın ortalık karıştıran onlar Bi kaç önce de savaş çıkıyordu bayraklar indirip yaktılar ne oldu? Korkarlar Türklerden yemez.
bisenakillisinzaten Deletedmom_110 ben YouTube dan girmeye çalıştım giriliyor. Bişey olsa orda da kapatılırdi
Deletedmom_110 Deletedmom_1111 amin inşallah yok yani birşey yok duyuru yok ya da varsa izleyelim edelim boşu boşuna telaş
Sensen20 Deletedmom_1111 bacım İsrail dediğin eşittir Amerika istese bizi dümdüz ederler kim korkuyormus bizden 😅
Deletedmom_1111 Deletedmom_110 illa savaş çıkacak ama şimdi değil. Ortada bişey yok Filistin olayı ne zamandır var Şimdi mi bizi vuracak Ne X de ne bir yerde görmedim Gelmeden önce haber mi vermişler savaş Bi anda çıkan birşeydir hazırlanın biz geliyoruz demezler
nrgrvn Deletedmom_110 Hizbullah şuan İsraile saldırıyor Türkiye ne alaka abi ya salak salak boş gürültü yapmasınlar. Türkiye onların gözünde korkudur korku biz bir karissak varya hepsi geri adım atar..
bianne_ Deletedmom_110 insanlar felaket tellallığı yapmayı seviyor heralde hemen ortalığı birbirine katıp savaş çıkarttılar tv de çalışıyor kanallar da açık İnternet te çalışıyor bi insta kapandı diye ortalığı boş ayağa kaldırıyorlar. Bende şuan bişey olduğunu düşünmüyorum
[silindi] Deletedmom_110 Sabahki açılan post sonrası bütün haber kanallarını gezdim. Hepsi normal haber akışına devam ediyor. Bence şu an ortada bir şey yokken panik yapılmamalı. Tamam her şeye hazırlıklı olmak lazım durum ortada. Fakat, şu an bir şey yok..
Deletedmom_110 [silindi] tv bozuk bakıyorum telefondan birşey bulamadım yıllardır var söylenti şükür cesaret yok Rabbim nasipte etmesin
Deletedmom_1111 [silindi] öyle açılan postları silseniz sonuçta asker eşleri polis eşleri var endişe duyuyorlar benim yakınım yok ama bende korkarım? Kesin olmayan bişey açılmasa sizin kararınız ama
Ecem__ Deletedmom_110 esim asker daha gelmedi tv bakmadim zaten olsada birsey bana anlatmiyor panikliyim cunku
OrdekYavrusu Deletedmom_110 allah korusun sadece bu olay için de değil ama genel olarak spğuk kanlı olmamız lazım. Panikle insanın eli ayağına dolaşır.
Deletedmom_110 Pamukprenses_12 ellerine ne geçer anlamam cidden arkadaşın dediği gibi savaş haberle gelmiyor