alpsmother_ nisakb benim çocuğum alev ateş kurtlu gibi 5 dakika sakin durmuyor doğduğundan beri inş seninki bu kadar yaramaz olmaz canım sağlıkla kucağına al 🙏🏻😂
burcui89 nisakb 30 Mayıs 2022 doğumlu oğlum, gerçekten tam bir İkizler😁 duyguları doruklarda yaşıyor, çok gülerken bir anda canı sıkılırsa ağlayabiliyor, kararları istekleri anlık değişebiliyor, ilerde nasıl olacak bilemiyorum umarım daha sakin olur😇
Oglumunannesiyim__ nisakb 3 yaştan bildiriyorum hayal gücü çok geniş olur olmadık hikayelere hazırlıklı ol ve aşırı inat 😂
nisakb burcui89 Benimki şu anda iki aylık güler yüzlü ve iletişime çok açık bir çocuk olacak sanki 🙃 ve hareketli 🙈
beyzanur0 Benimki de 7 Haziranda doğdu ve kocamda ikizler o da 9 Haziran iki tane ikizler bir tane başak var evde 😂
nisakb beyzanur0 2 tane ikizler ve Başak iyiymiş 🥲 bizde herkes başka ben terazi bebeğim ikizler kocam kova 😂
ttgc00 beyzanur0 benim doğum günüm 11 Haziran ikizler burcuyum oğlum da 11 Haziran ikizler burcu oldu eşimde ikizler burcu evi siz düşünün😂😂😂😂
Leylaa_ nisakb kızım ikizler burcu ve özellikleri var . Güler oynarken bir anda ağlıyor 😂 ağlarken susup oyun oynuyor . Beni çok yoruyor huy hali hep değişik
meervenurrr nisakb Oğlum 21 Haziran 2021 doğumlu tam bir ikizler burcu burcunu aşırı taşıyor saniye içinde ağlarken gülüyor vs aşırı inatcı bir çocuk dediğim dedikkk 😂
Sermec27 nisakb iki oğlum var ikisi de ikizler iyi denk getirmisim 😁 büyüğü 37 aylık küçüğü 57 günlük büyüğü beni benden alıyor çok yaramaz hiç durmaz çok hareketli beni aşırı yoruyor tek umudum inşallah küçüğü akıllı olur 😁