Berennaz Sevgili Anneler 8 ay önce doğum yaptım dün 3 aylık iğneyle korunmaya başladım ama doktor izinde olduğu için hiçbir bilgi alamadım, bilgisi olanlar var mı ya da hamile kalan? 🤔
Umutegem Berennaz cnn 3 aylık iğneleri pek önerilmiyor adet olamama yada sürekli lekelenme yaptığı için genelde aylık iğneleri daha çok öneriyorlar. Hemşiremiz emziriyorsa. 9. Aydan sonra vurjnabilirsin sütun kalitesi azaldığı için çocuğa etkisi olmuyor demişti.
Abrakadabra Berennaz 3 aylık iğneler korunma oranı en yüksek d.k yöntemi diye biliyorum bende daha önce 3 kez 3 aylık iğne vuruldum regl olmadığım için bıraktım.3ay geçince ilk reglimi oldum.sonra hapa döndüm korunma yöntemi olarak ve hap ile 7 sene korunup bıraktıktan sonra ikinciye hamile kaldım şu an 5 aylık bebeğim emzirmiyiorum hap kullaniyorum artı pre.
mikkonunannesi- Gokturkunannesi01 bende aylık iğne kullanıyorum yani bu ay ilk defa vuruldum baş ağrısı yaptı biraz. Hemşirem 3 aylık iğne adet te sorun yapabiliyor bazen demişti olmama gibi yani. Ama kendi doktorunuz daha iyi bilgi verir
Krky68 Ben 40 um çıktıktan sonra yaptırdım bebeğim 9 buçuk aylık adetten kesti beni ama başka çare yok gibi aslında çok zararlı vücudumuza hormon yüklüyoruz🤦🏼♀️💆🏼♀️Adet olamadığım için stresli gergin ve agresif tavırlarım oluyor