annekadin21 Başını okşayıp sevnce huyszlaniyo. Nedenini anlamıyorum. Bebekler sever diye dusunuyodum. 76 gunluk. Düzeltilmiş 41 gunluk. Sizde de böyle mi
079aslankuzusu annekadin21 canım daha 40 günlük bebek dıyosun hepimiz aynı seyleri sevmediğimze göre her bebekte farklıdır sen daha kırklı bebeğe anlam yğklemeye calısıyosun daha yeni gelmiş dünyaya benim kızım 2 yaşında daha ben çözemedim ki sen bir gün sevdiğini ertesi gün sevmeyebiliyorlar
aslanimalp annekadin21 benim bebeğim de hiç sevmiyor kafasını elleyince sinir oluyor. Şuan 73 günlük ama 20 günlükken bile sevmiyordu. Hiç anlam yüklemeye çalışmadım babasına çekmiş diyorum 🥹
annekadin21 079aslankuzusu minik bebekler sever diye biliyordum. Okşayıp uyutmaya çalışıyorum ama olmuyor. Oyuzden :(
079aslankuzusu annekadin21 yok canım benim kzıımda hiç sevmezdi hatta kendini sevdirmezdi hala öperken zor öperiz
ayisit Benimki 5 aylık olacak hala sevmiyor 😄 duş aldırırken kafasının yıkanmasından nefret ediyor. Doğduğundan beri hiç şapka takamadık. Toka takmaya çalışıyorum hemen mızmızlanıyor
Beyza17 Benimkide opulmesini ve ellerinin ellenmesini hiç istemiyor sanki bizden tiksiniyormuş gibi 😅🥴🥴kim gelirse gelsin elini çekiyor veya itiyor hiç tutma yok 👀🤗 ALLAH razı olsun çok şükür emiyor ama 😅😅😅😅