Timurmom Merhaba hanımlar. Şehir değişikliği yapıyoruz. İlk defa taşınacağım. Bardaktır tabaktır. Bunları iki kere gazeteye sarıp koliye koyuyorum. Kırılır mı bilemedim. Fikir verebilirmisiniz?
kasimonbes Timurmom internetten pat pat aldım ben öyle sarmıştım Ankara’ya giderken ama şimdi ordan İstanbul’a gidicez uğraşamadım çocukla gazeteledim kırılmaz dedi eşim. Kolilere de kırılacak yazdım dikkatli taşısınlar diye
Timurmom Esra1202 istanbuldan Kocaeliye taşınacağım. Soğuk tutmak için çantamız var gidince hemen yerleştiririm artık.
Esra1202 Ben kırılacak olan kolilerin battaniye gibi şeyler koyup öyle koydum tabakları falan. Darbeyi azaltır diye
nilsmom55 metehanbebekk merhaba suan doyarbakir da misiniz ? Bizde ankaradan doyarbakira tayin oldum daha tasinmadik ama 😇 agustos sonu tasinacagiz insallah
ElisaMom_ Timurmom bende pazar günü taşınıcam gazeteye sardiktan sonra sitrece sardım bardak tabak vs fikir olsun,yada pıt pıt poşetler var ona sarabilirsiniz
mormenekse12 gazeteye sararsanız her şeyi en baştan yıkamak zorunda kalırsınız taşınınca. patpatlara sarın