huzurlugun Hanımlar bebeğine zaditen damla kullanan oldu mu? Bebeğimin boğaz ağrısı var doktor antibiyotik yanında bunu da yazmış eczacı uyku yapar gece yatmadan ver demişti yatmadan önce verdim ama gün içinde de çok uyuyor böyle etki yapan oldu mu ?
[silindi] huzurlugun alerji için kaşınma önleyici diye reçete ediliyor ama içinde etik alkol var bu yüzden uyku yapıp sakinleştirici kolik bebeklere filan çok veriliyo Her gün vermeyin dikkatli olun bizim alerjimiz olmasına rağmen haftada 3 dedi
huzurlugun [silindi] bizimde üst solunum yolu enfeksiyonundan dolayı verdi doktor öksürük falan var diye de bugün de verdim 3 oldu bi daha vermicem
[silindi] huzurlugun aynen çocuk için nirmalde riskli ama el mecbur kullanmamız gereken durumlar oluyo çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum 🌸🙏🏼
huzurlugun [silindi] 6 ay falan sürekli kullananları duydum şaşırdım ama tedavi edici olunca kullanılıyor demek ki
huzurlugun hogwarts bir yandan güzel birşey yoksa sürekli uyuyabilirdi 😅 gerçi bazen anneler uyusa diye bakıyor da benim oğlumda biraz grip pek hali yok üstüne de bunu içince hiç kafa kalkmadı sürekli uyudu gün içinde artık uyansın diye baktım
madamlala Aseliiimmm doktorumuz diş çıksrtıyoruz diye bizede verdi. Öksürük ve hırıltı var birde.Eczane ne alaka dedi. Bende anlayamadım. Burdan öğrendim demekki sebebi buymuş teşekkürler.
BENOYLEUYGUNGORDUMM huzurlugun alerjik bebeğime dr verdi sabah akşam kullanıyorum. Uyku yapar demişti ama bizde yapmadı.
Ololo huzurlugun benim bebeğim uyumayan bir bebek 19 aylık oldu hala uyumuyor doktor 12-13. Aylarda uyku yapması için verdi ama hiç bir etki göstermedi yine uyumadı
Begonvil__ huzurlugun evet bronşit olunca bizde kullandık alerji ilacı olduğu için uyku yapar demişti doktor
annekadin21 madamlala benmde doktorum bu sebepten verdi. Sizde ise yaradi mi ilac bitince ne oldu. Bana max 5 gün kullan dedi
mimikralicesi1 huzurlugun bence çok kullandım oğlumun alerjisi var genel olarak sende 2-3 kere kullanıyoruz ama dediğiniz gibi uyku felan hiç yapmadı