babybaby2406 Kızlar bugün sabah bebeğim hepatit b 2 aşısı oldu bebeğim ağlarken hemşireye de sormaya unuttum duş aldırabilirmiyim
Momsy babybaby2406 yok hayır aldırmayın bizede aldırmayın dediler 24 saat boyunca. Zaten genellikle iğneyle yapılan uygulamalarda aldırmayın diyorlar 1 gün bekleyin siz
babybaby2406 DevosMom valla ne yapacağımı şaşırdım Şuan iki tane yorum gelmiş yaptırsam mı yaptırmasam mı bilemedim 😂
aysebb babybaby2406 Bizim ebemiz böyle yönlendirmişti zaten internette araştırdığımda da öyle okudum ama tabi siz bilirsiniz
eraysen babybaby2406 duş yapabilir sadece aşı yerini ovalamayın ve çok sıcak su olmasın yani normalde yıkadığınızdan bir tık daha serin olsun su sadece verem aşısında 3 gün bekleniyor
Avent Bana doktorum yıka fakat oraya bastırma cok su degirme demişti hatta dün olduk bende dün sordum ama cocuk cok huzursuzdu yıkamadım
rukiyesoydann babybaby2406 bizim ebemiz de kaç aşı olursa o kadar gün duş aldırmayın demisti 2 ise 2 gün
eraysen babybaby2406 bebeğiniz için en iyisini siz bilirsiniz tabi ki Allah korusun aşı ateş falan yaparsa diye söylemek istedim