yesimalmila iyi akşamlar hanımlar 15 günlük olduk bugün sağlık ocağından d vitamini verdiler. etrafimda kullananlar gaz yaptigini söyledi. doktorumuzda bisey demedi sehir disina cikacagimo söyledim kullan yada kullanma demedi. ulasma sansimda yok. kullananlar bi problem yasaniz mi acaba
Busearac yesimalmila ben kullanıyorum günde 3 damla abartılı bir gaz sorunu yaşamıyorum her bebekte olduğu gibi gazı var. Ama abartılı gazı olsa da kullanırdım çünkü sağlığı için kullanmak zorundayız
Esra93 yesimalmila İçinde paraben varmış o yüzden kullanmıyorum burada Wellcare yi duymuştum Doktorum da onun daha iyi olduğunu söyledi wellcare kullanıyorum eczanelerde satılıyor
Melekceylin yesimalmila benim bebeğimin çok gaz sancısı oldu bir kaç damla falan kullandığım için o dönem kullanmamıştım d vitamini ama gazı devam etti onunla alakası olduğunu zannetmiyorum şuan kullanıyorum bı sıkıntısı olmuyor
Gonul_celen Esra93 ne kdr cnm wellcare bnde nbl probiotik d3 aldım ama 80 tl ve cok küçük şişesi 6 damla ile hemen biter bu başka marka almayı düşünüyorm.
lutfenoturcocugum Esra93 Yaradandan sabır dileyip,geçmesini beklemekten başka bir yöntemi yok sanırım . 🤦🏻