Kadriyek Bebeğim uyuyor ama çıt sesinden bile uyanıyor nekadar ugrassamda olmuyor ses çıkarmamak elde değil yürüme sesinden kapı sesinden çatırtı çıtırtı fark etmiyor hemen uyanıyor nasıl çözeceğim bunu
AselElcin Kadriyek doğduğunda hastane odasında tv açtık sese alışsın diye ama ne yazık ki evde parmak uçlarında yürüyoruz. Alışmayınca alışmıyor🤦🏼♀️
Babybeste Kadriyek gündüzleri televizyon açıkken uyutuyorum hep ama muhtemelen sende denemişsimdir. Gece olduğunda da sessiz loş ortamda uyutuyorum gece uykusu da düzgün oldu. Alışkın sese. Ama bazı cocuk evet sessiz ortamda olmak istiyor yeğenim 1.5 yasında hala uyanıyor çıt sesine ablam çözüm bulamadı ama yavaş yavaş önce kısık seste sonra biraz yükselterek uyutsan fayda eder miki
MHMA Kadriyek Ben uyuturken ilk 6 ay beyaz gürültü kullandım 6 aydan sonra sözsüz ninniye geçtim. Binamız çok gürültülü olduğu için sessiz yatırdığım an uyanıyor çünkü sadece gece bizde yatacağımızda sesi kapatıyorum.
EymenkartalEnderasaf Kadriyek ben büyük oğlumu fön makinesi sesiyle uyutuyordum evde ses kalabalıkta olsa uyanmıyordu 5 ay öncesine kadar uyuyordu o sesle sonrasında bıraktım artık 4 yaşına girecek 😅
Kadriyek AselElcin bebeğim yoğun bakımda yattı 8 gün alışkındı gürültüye 2 hafta kalabalıkta kaldı flan ama 3 4 gündür bezdirdi beni çıt sesinden uyanıyor
Kadriyek Babybeste sesli ortamda uyutuyorum ama daldı mi uykuya hemen uyanıyor ufacık bir sesten. Daha 3 4 gündür böyle
eMirAyse You tube de gaz için rahatlatıcı müzikler var, 4hourds yazarsanız çıkar, üstelik 4-5 saat kapanmadan çalıyor, ben kızımı bu şekilde saatlerce uyutuyorum. Yoksa göz kırpmamdan bile uyanır o derece hafif uykusu
Mmagah Kadriyek benimkide aynı yaa en ufak sese uyanır oldu zaten uyku süreleri çok kısa bide ses olup uyanınca napacağımı şaşırıyorum bi kaç gündür uyutmadan önce tv yi kısık seste açıp bırakıyorum işe yarayacak gibi umarım bian önce alışır
yasemnugr06 Kadriyek büyükçe seslere aşina olacak kulağı alışacak ama büyüdükçe biraz sabır yapcak bişey yok 🤷🏻♀️