tugce94 bebegım 1 yasında kontrole gıttık 19 temmuzda ameliyat oldu amelıyat sonrası kontrole henuz gıtmedık sabah 8 de cagırdılar gece 4 den sonra bısey yıyıp ıcmesın dedıler su da dahıl 10 gıbı amelıyata alındı 15 dk anca surdu bıze hava yoluyla anestezı demıslerdı ancak sanırım olmamıs ayagından damar yolu acmıslardı geldıgınde ayıktı bu arada aclıktan sadece agladı 12 ye kadr bısey yemesın kusabılır dedıler bn zaten emzırmıyorum ama sutunu bıle veremedım 12 de verdım gozlemledım cıkmak ıstedıgımızı her hangı bı kısma bı sıkıntı olmadıgını soyledım ve 2 bucukta bızı taburcu ettıler ameliyat sonrası neler yapacağımızı soyledıler agrısı olursa calpol ver gıbı ve ılk gun sıvı gıdalarla beslendı katı kesjnlıkle yasaktı sonrasında normale donebılır dedı doktorumuz 3 hafta sonraya da gel bakalım dedı ama bız henuz gıtmedık babamızın yıllık ıznıne ayrılmasını bekliyoruz bu hafta cıkacak 20 sınde de kontrole goturecegız bn hem cocuk cerrahısıne ameliyat eden doktoruna hemde cocuk doktoruna götürecegım kontrol amaclı bakalım