9793selaam Bizi İzmir yakın şöyle bir iki gecelik kaçalım diyoruz nasip olursa. Kalacak uygun apart tarzı bildiğiniz yerler var mı? Mesela Pamucak Ürkmez Mordoğan diye yerler duydum araştırıyorum tam ben bulamadım galiba etrafında uygun apart falan var mı acaba? Bildiğiniz uyguna denize girilecek yanında kalacak yeri olan yerler var mı İzmir’de?
Jessica_hala 9793selaam Dikili veya çeşmedeki tekne turları derim . O kadar güzel koylara götürüyolar ki. Hayran kalırsınız
saribakir 9793selaam direkt Kuşadası kadınlar plajı derim. Tamamen kum ve su birden derinleşmiyor. Ücretsiz akşam çarşısı sahili falan çok güzel oluyor yemek alternatifleri gezmek olsun.
2020-2023 9793selaam karaburun mordoğanın denizi daha temiz pansiyon tarzı yerlerde bulabilirsiniz.ürkmez çok kalabalık oluyor sevmiyorum oraları ama seferihisar daha güzel sığacık var oraları gezebilirsiniz
9793selaam saribakir kadınlar plajı mı oraya gittik hayatında gördüğüm en iğrenç pis plaj leş gibiydi ve aşırı kalabalıktı suda resmen yosun vardı her yerinde
9793selaam saribakir biz geçen sene gitmiştik canım oraya Ne bileyim gezme açısından da beğenmedim çok küçük bir yer
9793selaam 2020-2023 direk gidince boş pansiyon bulavlr miyiz acaba arayıp bakmak daha iyi olur dimi ? İyi yakınında pansiyon olmasına sevindim
9793selaam 2020-2023 internetten baktım hiç pansiyon adı bulamiyorum ya Mordoğan Karaburun olarak arattım ama
sonbezbukucu ürkmezde keskin apartta kaldık, havuzluydu rahat ettik. havuz başı apart istedik kızım içeride uyurken biz havuz başında oturduk zaten dip dibe insanın aklı kalmıyor. eşinizle bebeğiniz uyuduktan sonra vakit geçirmek isterseniz direk tavsiye ederim