Miracinannesi_ Fatmademir- düz duvara toplar veya ilgisini cekecek renkli stickerler yapıştırirsaniz onları almak icin çabalamasi etkili olacaktır. Sizin elinizden tutup adimliyorsa yürüme arkadaşının da faydasını görürsünüz
Hilalll9595 Fatmademir- yürüme arkadaşı almıştım onun önünde oyuncakları oluyor sürekli onlarla oynar ayağa kalkardı evin içinde tutar yürürdü ama şimdi büyüdü tabi Aralık’ta tam 4 yaşında olacak
[silindi] Fatmademir- bnde burda bekliyim 12 aylık ayağa kalkıyor , koltuktan duvardan tutunup evde gezmedigi yer yok ayaktada 10 saniye duruyor ama gel gel yaptığımızda direk kendini bırakıyor yürüme arkadaşı da var 😔 napcam bilmiyorum
Anatotales Fatmademir- 8 aylıktan beri sıralıyor neler denedim hemen oturuyor. Bu aralar bi cesaret geldi bana uzanıyor mesafeden elimi uzatıyorum beni tutabilmek için 2 adım atıp panikliyor ama tutuyor
Fatmademir- [silindi] 14 aylık benim ki koltuğa çıkıyor tutunup gidiyor ama tek yürümekten korkuyor :(
D0-2023dmb Fatmademir- kız benim ki 17 aylık canım yürümüyor 😊ama tutunup kalkıyor yürümek dışında herşeyi yapıyor ama bence cesaret yok o yüzden yürümek istemiyor
Alimenur0 Fatmademir- kızım da 13 aylık ayakta 1 dakika falan duruyo gel dediğimizde oturup öyle geliyo nası alıştırcaz bilmiyorum
havvamete Fatmademir- keyfini sür bu günlerin yürümeye başlayınca fena 🥺 bana da dediler dinlemedim 🥲😂