Glcntna Uygulamadan sipariş vermiştim gümrüğe gelmedi daha bugünde zam gelmiş %30a yükselmiş vergi benimde siparişim var . Nolcak şimdi bilen varmı
[silindi] Glcntna Zaten ödemeyi yapmadınız mı yaptiginiz ödeme içinde vergide alınmış oluyor bu zam 15 gün sonra geçerli olucak Instagram i aldılar temuyu da bütün zevklerimizi aliyolar 😔
Mermaiddd Glcntna vergi artmis ben kaç gündür sepete atmıştım bekliyodum ilk siparislerim gelemedi.bu gün baktım sanırım enfazla 1100 tl lik alabilirim. uyarı yazısı çıkıyor.birde alta baktimki kargo 1500 tl çıkiyor
solakduru [silindi] Minnospanda Sipariş tutarının %30 u vergi. Yani sepetteki tutarı 1.3 ile çarparsanız ödeme tutarınız çıkar. Vergi hep sabit
Bugunlerdegecer Kızlar benim eşimde diyor ki ürünler on beş gün içinde gelmeyeceği için gümrükte takılır. Vergi tekrar çıkar. İşin aslını bilen var mıdır?
diloslarrr Bugunlerdegecer arası ver doğru bu şekilde. Ürünlerin gelişi 15 günü geçerse gümrükte takılıp yeniden vergi ödemesi çıkar
zeynep865 solakduru hayır %60 30 değil temu çinden geliyor. Ab ülkeleri için %30 Çin avrupa birliğinde değil yani %60 vergi
Glcntna Mermaiddd yok aslında şuan sadece max 1400 tl kadar bişi alabiliyorsun ama kargo bende üçretsiz bide vergiayın 20nden itibarenmiş 2-3 parça bişiyler vardı alcaktım onları aldım az önce
Glcntna alyq yüzde 15 olan vergi 30a çıktı bide minimüm tutar 400 tlye düştü sanırım ama max 1400 tllik alışveriş yapabilirsiniz vergi artınca fiyatların bi anlamı kalmadı
Glcntna tontonnn yarım saat önce aldım daha gelmemişti bana 20 nden sonraymış sanırım o ama ekranda uyarı çıkıyor ödemede vergiyi 60almadı
tontonnn Glcntna allah allah bende neden öyle değil acaba minimum tutar da sizinki daha az neden acaba Türkiye’de mi yaşıyorsunuz?