Damla_eflin Kizlar bu geçtiğimiz evde ne yaptıysam sararmış beyaz dolapların lekesi gitmiyor. Mutfak dolaplarim canımı sıkıyor napicam yardim edinnn lütfennnn ayoll teysoşlar.😭😭🤣
okuyor Damla_eflin benim kapılarım sararmisti. Ne yapsak çıkmıyordu. Cillit Bang Yağ ve kir sökücü sprey ile çıktı. Dolaplarda denemedim ama
Berilsmom13 Damla_eflin dolaplar durdukça sarardıysa hiçbirşey çıkartmaz üzgünüm. Dolap malzemesi ney
Goktugmom_ Damla_eflin güneşten mi sarardı acaba lekeden hani kirden mi güneşten sarardıysa hiçbir şey geçirmezdi diye tahmin ediyorum boya dışında
Damla_eflin nisasevgili Asperoks sarı guv denedim ama hiç geçmedi. Şimdide BİM’in kendi markasını aldım oda geçirmedi. Karbonatlı su ilede sildim olmadı.
Damla_eflin Berilsmom13 Evet benden önceki kiracıdan kalma benimde sinirimi bozuyor boyamayada sanmıyorum ev sahibi izin versin😏
Damla_eflin Goktugmom_ Boyamak istedim ama ev sahibi izin vereceğini sanmıyorum. Eşimde ev Alıcaz kışa doğru boşver diyor bakalım. İki dolap sarı yarıya kadar gerisi beyaz, girdiğimden beri sürekli temizliyorum.
azicikgobekatalim Damla_eflin güneştense çıkmaz diye biliyorum. Boyayın önce bi kısmını.1-2 gün bekleyin Baktınız tuttu devam. Ya da boyattırın. Eve gelip tüm dolap kapaklarını söküp boyayıp balkonda güneşte bekletip ertesi güne takıyorlar. Tabi bebiş küçükse boya kokusuna dikkat ⚠️
esum Damla_eflin o zaman kesinlikle güneş sarartmistir kendinizi hiç yormayın .. kaplama yapabilirsiniz isterseniz