kaderdlrr Kızlar aranızdan temudan alışveriş yapan varmi bende yapmak istiyorum ama biraz tedirginim göründüğü gibi gelmez diye sizler yaptıysanız nasıl oldu kaç güne geldi
onlyy kaderdlrr eşimin arkadaşları yapmış göründüğü gibi geliyormuş bende yapmayı düşünüyorum ama alt limit çok yüksek önceden 400 tl filandı şimdi 2.500
Deletedmom_108 kaderdlrr Yeni düzenlenen yasa ile birlikte artık 30 euro dan fazla alışverş yapamazsınız ve vergi de yüzde 30’a yükseltildi. Yani temunun alt limiti 2000 TL 30 euro da 2000 tl den az olduğu için alışveriş yapamazsınız artık.
ikizzannesii atlasbabyy aaa evet baya düşmüş vallahi zam falan geldi hemen devreye girmeden almak lazım
idilikom kaderdlrr biz yaptık gelen ürünler resimdekinin aynısıydı.13 temmuzda sipariş verdik 3 Ağustosta elimize ulaştı bı sıkıntı yaşamadık
Ervanur24 kaderdlrr bende yaptım hepsi göründüğü gibi geldi güzeldi 12 gün sürdü gelmesi . şimdi 2. Siparişimi bekliyorum
Esoz1110 kaderdlrr 22 günde geldi göründüğü gibi de seşime aldığım dikiz aynasına takacağı süs peluş gibi zannettim plastiğin üstüne baskı yapmışlar birde kalem almıştım kırık geldi
ahlelele_ahlelas kaderdlrr artık pek bir anlamı kalmadı temunun. Cumhurbaşkanı kararıyla yurtdışı alışverişlerine ek vergi geldi. Alışveriş limiti de 150 euro dan 30 euro ya düşürüldü.
atlasbabyy ikizzannesii 3 kere sipariş verdim alacağımı aldım da aklımda çocuk kıyafetleri var bayağı indirime girmiş,beden konusunda emin olamadım