yirmiikikasim23 Femme1 bi kere hurdaciya soyler gibi oldum bagirmazsam duymazlar abla kusura bakma diyo😂 tamam sen haklisin dedim ne diyim
Beyninizikullanmakucretsizdir yirmiikikasim23 burda da geçen gün geçti. Sarı Sarı pate geldi Afyon patatesi diyordu 🤣 bide yer fıstığı için de arada geliyorlar. Osmaniye yer fıstığı geldi 🥴
[silindi] yirmiikikasim23 Hafta sonları da düğünler.. Karşı caddemde iki düğün salonu var birde. 🥲 kayınvalidem ve annem ara sokakta onlara haftada iki gün sütçü gelir mesela.
[silindi] yirmiikikasim23 Bağışıklık kazandık artık. Davul sesi duymadan hafta sonumuz güzel geçmiyor 🥲
Beyninizikullanmakucretsizdir yirmiikikasim23 annemlerin evi caddeye karşı motor sesleri araba sesleri bitmiyor 🥴
bilememolabilir yirmiikikasim23 onlara razıyim her ana cadde uzerindeyim korno sesleri şoför kavgaları artık gına geldi hiç susmuyorlar.
yirmiikikasim23 bilememolabilir bazen caddeden gecerken ya boyle bi yerde otursaydim nolurdu diye dusunuyorum da kotu bi durum degilmi😕 Allah yardimcin olsun
rainayaz yirmiikikasim23 Ankara’da oturduğum zaman simitçisi, leğencisi, sütcüsü hepsi vardı Allahım o sütçünün kornası beni deli ederdi bebek kaç defa uyanmıştı o kornaya
hanimhatun yirmiikikasim23 seni çok iyi anlıyorum. İnsan o kadar sinir oluyor ki ☹️ elimizden bişey de gelmiyor.
yirmiikikasim23 hanimhatun ne yapabilirimki sikayet edilebiliyomus belediyeye ama onada gonlum razi olmaz bi yandanda sinirlerim alt ust😕