997_begum_ Kızlar kızım 11 ayına girdi hero baby kaşık mama aldık biberona kaç ölçek koymam gerekiyor sütüm yok kesildi kasiklada yemedi mamayı biberonla kaç ölçek verecem
Ikrazumra19 997_begum_ ama bunu surekli verirseniz kabiz yapar formul sut yerini tutmaz ki hemde biberon kivami olmasi icin civik olmasi lazim nasil doyurucu olucak
HamzaSiracveBen 997_begum_ shero baby nın kasık mamaları biberından gecmiyo ki ya yani ben bile cekiyorum geciremiyorum cocugum da cekerken cok zorlanıyo siz denediniz mi
997_begum_ Ikrazumra19 Ikrazumra19 canım bişey yediremiyorum ki yemiyor Bebelac kullaniyoduk elimiz sıkıştı bu ara bunu aldık normalde Bebelac kullanıyorum
Ikrazumra19 997_begum_ anladim maddiyata birsey diyemem ama surekli verirsen kabiz yapar cunku icerigi un tek ogun veya 2 ogun verilmesi lazim oda zaten yeterli gelmez
997_begum_ Ikrazumra19 peki canım bebelaca devam etsem doyurcu olurmu çünkü bişey yemiyor mama içiyor biberonla veriyorum doyuyormu doymuyormu terddutte kalıyorum bişey yemediği içinde üzülüyorum
HamzaSiracveBen 997_begum_ bebeğiniz onunla doyuyor mı oyle ya benim oglum onu yenedi biberonla ben de arı mama yapıyorum sulukıvam da biz de 12 + 20 gunluğüz 😌😌
Deletedmom136 Kıvamını siz göz kararı ayarlayın bende kaç ml içiyo bilmiyorum ama biberondan geçecek kadar sıvı olması lazım. 90 ml suya 3 kaşık (mama kaşığı) katı yapmaz mesela ama 4-5 filan yapar deneyerek anlarsınız