Omurozgun Merhabalar sevgili anneler. Bebeğim 5 aylık tatile çıkacağız, deniz sonrası bebiş nasıl giydirilmeli, dikkat etmem gereken şeyler nelerdir? İlk bebeğim dolayısıyla tecrübeli annelerin fikirlerinden yararlanmak isterim. 🌼
Marianne Omurozgun biz Akdeniz’de yaşıyoruz, doktorumuz 1 yaşa kadar deniz sokmayın demişti, tam aşılanma süreci bitene kadar ve bağışıklık oluşturana kadar. O yüzden biraz dikkatli olun. Her türlü canlı yaşıyor denizde.
Jessica_hala Omurozgun suya koysanızda uzun tutmayın.omuzları kapalı mayo tercih edin. 6 aydan önce krem önerilmiyo diye biliyorum ama yinede sürün yanabilir . Denizden sonra hemen yıkayın tuzlu kalmasın yakar tahriş eder. Müslin Pareo giydiriyorum ben kızıma deniz sonrası
Berru Omurozgun bizde 1 yaşına kadar deniz, havuz sokmadık. Aşılar tam olmadığı için siz sokacaksaniz uygun saatlerde denize gidin, tuzlu kalmasın ve uv korumalı mayo tercih etmelisiniz. Bende mustela güneş kremi kullanıyorum. Ayni zamanda da ıslak maya ile kalmasın. İyi tatiller ☺️
Omurozgun Marianne öyle mi 1 yaşına kadar sokulmaması gerektiğini bilmiyordum, aslında çok doğru açıkçası ben de biraz tereddütlüyüm zaten çok teşekkür ediyorum. 🌸
Omurozgun birannebirbebek__ Ben de bir öneri üzerine siveno aldım iyi olduğunu duydum birkaç kişiden.
Omurozgun Berru en azından vücudunun tamamını değil de sadece ayaklarını sokmayı düşünüyorum 😇 çok teşekkür ediyorum. 🌸
superkahramanbiranne Omurozgun ege serin rüzgarlı olur kısa kollu şort giydirirsin denizdrn çıkınca. akdeniz sucak olur elbise yeterli olur. 😆