Ayvaaaaa Burcutuna biz 34 günlük olduk bir sağışta 30 cc anca çıkıyor. Siz ne yapıyorsunuz da bu kadar çok sütünüz oluyor 😲 maşallah bu arada. Umarım bizim de öyle olur
Burcutuna Ayvaaaaa ben bol bol su içiyorum ve mutlaka 3 saatte bir sağıyorum süt gelmediği zaman bile açıkcası pompalamaya zorluyorım sanırım beyne sinyal veriyor süt oluşması için sizindr olur inşallah birde stresde çok etkiliyor tabiki
Ayvaaaaa Burcutuna bende günde en az 2.5 lt su içiyorum ve günde en az 6-7 sefer sağıyorum ama yok 😔 umarım artar 🤲
Senaemir Aesma sütü artıracak tek şey emmesi bol bol emirin bak nasıl sütler akıyor sağma makinesi süt azaltıyor kesinlikle.
Ayvaaaaa Seymahamza şu sütümüz bol olsa bebeklerimize sütümüzden başka bir şey vermesek, bir mememizi alsa ne güzel olurdu 😔
Verabahar Aklina ne geliyorsa denedim artirmak icin enson KARAMALZ Malt aldim gercekten sutum artti! Yaa keske o sacma sapan seyleri yeneseymisim bosa 😂 sutunu cogaltmak arpa mayasi iyi gelir ben karamalz kullaniyorum kullandigimdan buyana ciddi fark var 2.gunu anliyorsun zaten sutum.sutun kalitesini arttirmak icin de lactamil.