germophepe Gozdeklnc20 oğlunun burnunu temizliyorsun belki o yüzden yapıyordur 😂😂karıştıracak bişey bulmadı mı o minicik eller 😻
Gozdeklnc20 germophepe ya oğlumun burnunu da temizlemiyorum ama nerden edindi bu alışkanlığı bilmiyorum 🥴😂
germophepe denizalismom bazen itiyo ayaklarımı bende üşüdü ayaklarım seninki sıcak o yüzden yapıştırıyorum diyorum yazında bahane bulamıyorum 😂😂
lolitam germophepe temasi hiç sevmem ama gel gör ki kızım temas bağımlısi saçımdan kopmuyor eleri sürekli saçımda bazen kafayı yicrk gibi oluyorum 😒
nnoktaa germophepe tam tersi olabilir annesi vefat etmişti. Sanırım görüp kendi kendini sallayıp uyutmaya çalışmıştı 😬
nnoktaa germophepe evet anneannesi ve teyzesiyle büyümüştü. Muhtemelen ilgi eksikliğinden kaynaklanıyordu bu durumu.
63_hulya_63 germophepe kuaföre gttim kadın saçımı kesecek ama o elleri resmen sihirli gibi ya bukadar mı masaj yapar gibi olur gözlerim kapanmıştı direk 😃 sonra dedim abla az daha elin saçımda dursa uyurdum.en sevdiğim şey saçımın oksanmasidir
germophepe nnoktaa yaa kıyamam üzüldüm şuan Rabbim kimseye muhtaç etmesin başkasının ilgisine anne baba içten yapar ama bi başkasının elinde büyümek çok zor.
Duriskonunannesiii germophepe sizi çok iyi anlıyorum 😁 özellikle sinirliyken biri sacimla oynasa anında mayisip tüm sinirlerimden ariniyorum ama nedense daha çok germeyi tercih ediyorlar 😅