Ecemakkuzu hafizebihanim merhaba kız kardeşim evde yapıyor cihazı yeni isterseniz yonlendirebilirimmm berru beauty
ikicocukl hafizebihanim Zeynep beact center Kızılay şubesine 12 seans gitti robotlar sistemi mahvetti çıkmayan yerlerimde bile çıktı
Zatilokumum93 hafizebihanim Mona Lisa var aşağı eğlence de oraya gidiyorum erkek günü cumartesi kadınlar günü her gün
yenimelekk Zatilokumum93 ne kadara yazıldınis ben Kızılay da bir yere gittim bitmedi kıllar 10 seansti
Zatilokumum93 hafizebihanim ben valla uzun zamandır gidiyorum önce Dilan Polata gittim sonra oraya geçtik benim azaldı killarim 4.500e yazıldım 2 ay önce
Zatilokumum93 yenimelekk umex cihazı kullanıyorlar bunlar makinaları çok güzel direk kıl üstüne atiyolar ben çok beğendim memnunum
derya0692 Asagi eğlencede Alesta Güzelliği tavsiye ederim benim biteli 1 yıl oldu. Gamze hanım sahibi gidip görüşün derim. Ben guzel sonuç aldim
hafizebihanim Zatilokumum93 siz soyledikten snrs oranin yorumlarna baktim hic guzel bi yoruma denk gelmedom 😥
hafizebihanim Ecemakkuzu hango marka acaba, evde cok istemiyorum guzellik salonu olursa kararlilikla bitirebilirim diye dusunuyoeum
hafizebihanim ikicocukl kuccuk cocugum var kizilaya kadar gidemem :D lokman hekimi duydunuzmu acaba ordada yapiliyormus