Skbn01 Kızlar doğumdan önce imom kullanıyordum,şimdide imom latte kullanmak istiyorum. Kullanan var mı veya kullanıp faydasını gören??
R_abiaaa Skbn01 Banada doktorum kullan demişti ama doğum sonrası ben unuttum gitti valla . ne gibi bir faydası var acaba
Saresi Skbn01 ben de kullanıyorum ve enerji olarak kendimi daha iyi hissediyorum. İştahımı ekstra açmadı ve kilo almadım 😂 ama sütümün kalitesi bile değişti bence
catwalk aysenurkerem ben de kilo yapmadı açıkçası.Ama kan değerlerim gayet iyi.kızım 18 aylık ve hala emziriyorum.
Skbn01 R_abiaaa canım ben çok zayıfım ve iştahsızım doğumdan sonrada hemen kilo verdim. İştah açıyor kilo aldırıyor güzel vitaminler var içinde
R_abiaaa Skbn01 He yok ozaman kalsın 🤣 Yeterince kiloyu aldım iştahlıyım fazlasını düşünemedim şuan 😂 Üzerime yapıştı gitmiyor kilololar zaten 😁
catwalk aysenurkerem çok teşekkür ederim 🙏🏼Ama yine de tabii ki doktorunuza sorun.Ama ben faydasını gördüm.
aysenurkerem catwalk kadın doğum doktorum tavsiye etmişti ama ben almadım açıkçası eğer iyi gelecekse takviye açısından denerim 😊
Oyku16 Nuryalcndag bende kullanıyorum kilo aldrmadi bebeğim alerjili olduğu için birçok şeyi tüketmememe rağmen kan degerlerim gayet güzel çıkıyor cok güzel takviye sağlıyor bence
Skbn01 Nuryalcndag hamile kaldığımı öğrendiğimde 42 kiloydum,temmuzun ilk haftası doğumum var ve 60 kiloyum baya aldırdı
Balkupu Nuryalcndag doğum öncesi kilomdayım hiç sıkıntı yaşamadım başkasına sormuşsunuz ama görünce buna da cevap vereyim ddm