Atailknur kahvelianne7 Philips kazanlı ütü görümcem kullanıyor bende bir kere onda denedim ütü değil jilet yapıyor çok güzel ve hafif hiç bilek ağrıtmıyor kırışıkkığı saniyede açıyor. Alacak olsam kazanlı ütü alırım.
alexab kahvelianne7 pshilips azur serisi çok güzel ben de mor olanı var kazanlı bilerek almadım o kadar ütü biriktirmiyorum ve çok yer kaplıyor ayrıca ısınması ayrı dert. Ütümü düzenli yaparım. Kadın geliyorsa kadın yapar ben ellemem değişiyor.
kahvelianne7 Atailknur öneri için teşekkür ederim 🌸 ama philips zaten pahalı kazanlı daha pahalıdır sanırım 🥲🥲
kahvelianne7 Atailknur çok haklısınız tabi her şey pahalı dediğiniz gibi ama yine de uygun fiyatlı olması çok iyi olur benim için varsa eğer
binnur64 Atailknur öyle tabi ama normal ütüler 1.000 tlden başlasa buhar kazanlı ütüler 10.000 den başlıyo
ElifUmayy Fiyatını bilmiyorum şuan ama Philips azur elite, çok memnunum. Kazanlı ütünün performansı var ama o kalabalığı yok ☺️
kahvelianne7 Bildiğiniz güzel fakir arzum marka var mııı?😅 model, isim belirtirseniz süper olur. Philips en az 3 4 bin diye biliyorum 😭