Deletedmom_289 HurremSultannn ben gebe değilim fakat bende de oluyor du doktor a gittim doktor kum döküyon dedi idrar tahlilinde çıkmıştı. Benim yanlarım da ağrıyordu
HurremSultannn Deletedmom_289 benim belim açıyor kalçanın üstü yani oturuo kalkamıyorum resmen ağrı tutunca oda kum olabilir mi
1meowmam HurremSultannn aynen bol su iç , soda da kum varsa iyi geliyor daha önce kum dökerken de böyle oluyordu. Sen şu mom daki eski Hürrem misin ?
HurremSultannn 1meowmam ay soda da içiyorum aslında ama of hamiş olmayayım da taşa bile okeyim 😂 evet 😁 iki tane doğurdum. Üçünciye hazır değilim cariyem yok hem sultanlık hem cariyelik zorluyor 😂😂😂
Deletedmom_289 HurremSultannn yani ben tam anlamıyla bilemem de bende olmuştu kum döküyorsun dedi doktor benim yanların çok ağrıyordu
Deletedmom_289 HurremSultannn yani biz boş böğrumüz deriz kaburga kemiğinin altı kalça kemiğinin üzeri ağrıyor karnımdan belimden ağrı ağrı yayılıyordu benim
HurremSultannn Yaademm bende iki tane var kız kizim dört aylıkken hamile.kaldim ben daha yeni gece uyumaya başladım 😂😂😂
Yaademm HurremSultannn maşallah senden hızlısı ölmüş bacım 🤣 ben gidicem yarın doktora sorucam söylerim sana🤣🤣🤣
Deletedmom_289 HurremSultannn valla bacım ben doktor hekim değilim 😂😂 idrarın içinde benimde beyaz tortular artı bu yan ağrısı vardı doktora gittim kum döküyon dedi. +İdrarım da kokuyordu benim
Deletedmom_289 HurremSultannn bacım sen bide gebeysen bel ağrın normal geldi bana benim de belim çok ağrıdı gebeyken özellikle çok ayakta kaldığım zaman
HurremSultannn Deletedmom_289 gotum.yer gormuyur ki gördüğümde de oğlum ayağımda dkdkdkkd bakalım nasipten öte yol yok🤲🏻🥲
Deletedmom_289 HurremSultannn Allah yardımcın olsun bacım bebeğin küçükse çok zor olur ben art arda doğum yaptım doğum yaptığında kızım 14 aylıktı şimdi biri 2biri 3 yaşında
Deletedmom_289 HurremSultannn allah bağışlasın bacım senin bebekler daha çok küçükmüş 2 bebekle bacım belinin ağrıması çok normal.