singlemother123 14günde geldi hepsi çoooook güzel bu kadar kaliteli beklemiyordum ve çok uygun 3lü sütyen aldım Arkadaşımla aldık o da aynı şeyleri aldı. Ortak ödedik çünkü belirli bir kotası var.
ikizzannesii singlemother123 10 temmuzdaki siparişim 20 temmuzdan beri gümrükte. Söyleyeceklerim bu kadar değil üstelik doğum günü malzemeleri sipariş vermiştim ve bu hafta sonu kutlayacağız ama ortada sipariş yok
LezizeNine singlemother123 ülkelere göre kısıtlama mı var acaba ben ırakta yaşıyorum netim full olmasına rağmen bağlantı hatası diyor asla açılmıyor uygulama
ikizzannesii singlemother123 Evaninanasi Hemen bakayım Baktım ki gümrük işlemleri tamamlanmıştır yazıyo oh bee
singlemother123 LezizeNine sanmıyorum öyle olacağını ama şuan uygulama çalışıyor. Silip yeniden yüklediniz mi farklı bir hata olabilir
perakus singlemother123 benimde yaklaşık 2 haftada geldi ve çok memnun kaldım. Silikon beslenme seti, sulu oyun matı ve 2 tane diş kaşıyıcı aldım hepsi çok güzel
Kuzucukhanim1289 singlemother123 canim ben bin liralık vermek istiyorum denemek için olur mu ilk kulsnimim nasıl yapacam bilmiyorum
LezizeNine singlemother123 çevremde kullanan yok akşam eşimin telefonuna indireyim ordan bakayım bi bakalım olacak mı ? 🤷🏼♀️