damlakarel 7 ay 9 günlük kizlar sabah uykudan uyandık aldım besiginden yanıma yatırdım damaklarını kaşyım dedim ana ne görüyüm diş mutafa koşarak gidip bardak aldım çıtlyor 😃 valla hiç anlamadım ne ara patladı bu diş 1 hafta içinde sizde durumlar nasıl 😊😇
princees damlakarel 8. Ayda ilk disimizi patlattik ama çok zorladı bizi tek diş böyleyse hepsini düşünemiyorum 🥲🥰🫠
Aslanmom__ damlakarel bizimde 7 aylık ilk iki alt çıktı bir yaşına girecek aylardır huysuzluğu var ama yeni gelen yok 😂😂
damlakarel princees vardı mızmızlklar ama hep ana kucağında pek anladim gibi birsey oldu bende hadi sıra 32 dişlere diyelim 😅😅😅
damlakarel mematiii ay inşallah 🤣🤣 pek kolay geçecek gibi görünmyor ya hadi bakalım bekliyorum sıradaki dişleriii
mematiii damlakarel en zoru azı dişidir haber edeyim kızım yeni arkadakini çıkardı üç dört gün ateş ve uykusuzluk iştahsızlık çektil
damlakarel mematiii bugün bende vardı biraz iştahsızlık pek bisey yemedi olsun napalm canları sağ olsun bide 1 haftadır saat başı kalktı saat başı demmeki bundan mis şeytan kullana son 3 gündür 1 yada 2 kez mamaya kalkyor yada kalkmyor
mematiii damlakarel maşallah kız inşallah bizimkinin yavaş yavaş önü bitiyor çok şükür arkaya sıralıyoruz.
damlakarel Aslanmom__ bunun arkasi gelir bizim yerleri çok belirgin gibi bakalım neler bekliyor beni 😁